Over Rijschool Van Dam

Welkom bij Rijschool van Dam, een rijschool waar betrouwbaarheid, kwaliteit en plezier voorop staan. We zijn gevestigd in het mooie Beetsterzwaag (Opsterland) en bieden rijlessen aan in de omgeving.

Rijschool van Dam vindt dat rijlessen niet alleen leerzaam, maar ook leuk moeten zijn. Daarom hebben we onze lessen zo ingericht dat jij je op je gemak voelt en het beste uit jezelf haalt. Onze ervaren instructeur gebruikt de modernste methoden om je zo snel en efficiënt mogelijk te leren autorijden.

Daarnaast zijn we bij Rijschool van Dam zeer flexibel wat betreft lestijden en betalingswijze. We begrijpen dat je een druk leven hebt en je rijlessen wilt kunnen inplannen wanneer het jou uitkomt. Of je nu vroeg in de ochtend, ’s avonds laat of in het weekend lessen wilt, we hebben het allemaal.

Bij Rijschool van Dam sta jij als student centraal. We vinden het belangrijk dat je je op je gemak voelt en plezier hebt tijdens de lessen. Daarom doen we er alles aan om jou de best mogelijke rijopleiding te bieden. Wil je meer weten over onze rijschool of onze werkwijze? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!